Onze school

Onze Jenaplanschool heeft twee vestigingen: De Peppels en De Canadas, gelegen in het Jenaplan Kindcentrum Boxmeer.

• PC Jenaplanbasisschool De Peppels, Frans Halsstraat 29,  2 onderbouw-, 2 middenbouw- en 2 bovenbouw-groepen.
  • PC Jenaplanbasisschool De Canadas, Jacob Marisstraat 2, Boxmeer,  2 onderbouw-, 3 middenbouw- en 3 bovenbouw-groepen.

Op De Peppels en De Canadas zitten kinderen uit de wijk waarin de scholen liggen, maar ook uit geheel Boxmeer en omgeving.

De scholen hebben een christelijk karakter en bieden plaats aan kinderen met heel verschillende achtergronden. Door de sfeer van openheid en respect voelen kinderen en ouders zich bij ons thuis.

De school wordt bestuurd door de Stichting Protestants Christelijk Onderwijs (PCO) te Boxmeer. De leden van dit bestuur zijn ouders van de school, waardoor de betrokkenheid groot is.